Tots estem amb la Vall d’Aran

Faig aquest nou apunt al bloc anant cap a La Vall d’Aran. Allà on dilluns celebràvem els 700 anys de la Querimònia (la carta de privilegis de Jaume II a la Vall) avui veurem els danys i desperfectes causats per l’aigua. La força de la natura resulta a vegades impactant i demolidora. Però els aranesos són gent forta i decidida, i no tinc cap mena de dubte que es refaran d’aquests fets, que afortunadament només ens deixen un balanç de pèrdues materials. Molt importants, però tan sols materials. Ara toca estar amb l’Aran, ser solidaris i ajudar-los en tot allò que puguem.

Aquesta està sent una setmana molt intensa. Les dues cares de la moneda. Amb fets imprevistos, totalment inesperats com els de la Vall d’Aran. També, amb cites que tenim marcades al calendari des de fa temps, com l’assemblea general de militants  d’Unió a les comarques gironines, que fem demà divendres. Una assemblea especialment motivadora, que esperem que sigui participada i il·lusionant. Un acte que ens servirà per parlar, escoltar i construir plegats el futur d’Unió, el futur del partit a les nostres comarques, que també és el futur del nostre país. Avui resulta necessari, i som molts els que ens sentim amb energia per participar-hi. Ens veiem divendres!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s