Reflexions i debat sobre la nova llei de governs locals a la Cerdanya

Una llei com la que estem preparant des del Departament de Governació de la Generalitat, que suposarà una profunda reforma de l’administració local a Catalunya, només es pot fer des del coneixement de les peculiaritats de cada territori. Per això, una de les nostres prioritats és reunir-nos amb el Consell d’Alcaldes de les nostres comarques, a fi de reflexionar i debatre sobre tots aquells temes que els puguin inquietar i també recollir les seves aportacions.

Divendres passat va ser el torn de la Cerdanya. Juntament amb la Vicepresidenta Joana Ortega vam mantenir una reunió de treball a l’Ajuntament de Llívia, durant la qual l’alcaldessa Sílvia Orriols i els regidors ens van comentar les necessitats especials que té un municipi com el seu, envoltat de territori francès. La seva peculiar situació en condiciona el dia a dia, i va ser positiu informar-nos sobre el terreny d’allò que els preocupa i voldrien millorar.

1web

Reunió a l’Ajuntament de Llívia

Després de visitar l’Ajuntament, el Consell d’Alcaldes de la Cerdanya es va reunir al Consell Comarcal, a Puigcerdà. Una trobada durant la qual ens van informar de les disfuncions que pateix la Cerdanya, en estar partida en dues províncies. La Vicepresidenta va garantir la interlocució amb el nostre Departament per intentar superar-les.

Jornades com aquesta, d’intercanvi d’impressions i reflexions, formen part de la nostra dinàmica de treball, en seguirem fent arreu del territori ja que és escoltant les persones que treballen des dels seus municipis, des les seves comarques, quan es coneixen les seves prioritats, les seves preocupacions i els seus objectius. Sense anar més lluny, aquest divendres visitem el Pallars Sobirà, on ens reunirem amb el seu Consell d’Alcaldes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s