La Vicepresidenta, amb els militants de l’Alt Empordà

fotoassemblea

El passat divendres 19 d’abril vam fer una assemblea de militants de l’Alt Empordà, que va tenir caràcter extraordinari, ja que vam comptar amb la participació de la Vicepresidenta del govern, Joana Ortega. Va ser una gran oportunitat per repassar davant la militància de la comarca els principals reptes que té el país en aquests moments, per fer front a la crisi. Icom estem treballant, no només des de la nostra acció de govern, sinó també des del nostre partit, per difondre el nostre missatge a la societat.

Aquest tipus de trobades sempre són molt enriquidores, perquè permet als militants conèixer de primera mà l’activitat que s’està duent a terme a nivell nacional, les opinions dels nostres responsables polítics. Però alhora, també els permet expressar els seus punts de vista i perquè no, exposar les seves idees i propostes. Analitzant l’actual context, la Vicepresidenta va destacar que caldrà combinar l’austeritat amb la reactivació econòmica, per buscar solucions a l’atur i impulsar el creixement. I de fet, el territori, tal i com va exposar el president d’Unió a l’Alt Empordà, Manuel Toro, ja treballa per fer-ho amb la seva pròpia fórmula, que no és cap altra que dinamitzar el turisme i impulsar-ne l’impacte econòmic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s