I avui, estreno bloc

Com molts de vosaltres sabreu, des del mes de gener sóc Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals de la Generalitat. Un càrrec que em permet conèixer de prop la realitat dels municipis i comarques de Catalunya, recórrer el territori, escoltar les seves diferents veus i aportar el meu granet de sorra per fer de la nostra una administració local propera i eficient. Però a més, des de finals de gener també ocupo la Presidència de la Intercomarcal de Girona d’Unió Democràtica, partit en el qual milito des de fa vint anys i amb el que em sento plenament identificat. I de fet, aquest bloc neix amb la voluntat d’anar recollint les experiències, visions i impressions que es van succeint en el meu dia a dia, que transcorre entre Barcelona, Girona i Olot.

Espero que els continguts que hi compartiré siguin del vostre interès. I si voleu que tracti un tema en concret, estic obert als vostres suggeriments!

Comencem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s